Αλλαγές..

Αλλαγές ...

με μαθαίνετε να ταξιδεύω

χωρίς προορισμούς ..

Να χαίρομαι την αγάπη του

την καθε στιγμή

Μα και την απουσία του

γιατί κι αυτή υπάρχει

μόνο γιατί υπάρχει Εκείνος...

Τα δάκρυα κυλούν

για να μπορώ να διακρίνω καλύτερα

όσα ασήμαντα μα θαυμαστά

τα προσπερνούσα..

Ακόμα κι αν δεν είσαι" Εσύ"

τα μηνύματά σοο

γεμίζουν τις σελίδες της καρδιάς μου

Αλλαγές..

με μαθαίνετε να ζώ στο Τώρα..

με μαθαίνετε

πως αυτός

είναι ο μόνος τρόπος

να Ζείς..

Σχόλια

Είτε το θέλουμε είτε όχι το τώρα είναι η πραγματικότητα... όταν είμαστε ευτυχισμένοι κρατά μια στιγμή κι'όταν πονάμε κρατά μια αιωνιότητα!!
Ο χρήστης penny είπε…
Συμφωνώ μαζί σου οτι το Τώρα είναι η πραγματθκότητά μας,αλλά η ευτυχία αν δεν συνδέεται αποκλειστικά με ενα πρόσωπο η μιά κατάσταση μπορεί να κρατήσει αρκετά και μοορούμε να την φέρνουμε Εμείς στην ζωή μας,πολλά γύρω μας, μας προσκαλούν να τα θαυμάσουμε και να χαρούμε γιατί υπάρχουν.Οσο για τον πόνο όλοι μας εχουμε τηντάση να τον μακραίνουμε
γιατί σαν εγωιστικά όντα που είμαστε την ευτυχία την θεωρούμε οτι θαπρεπε μόνιμα να μας προσφέρεται και ο πόνος σχεδόν ποτέ.Και τον πόνο μπορούμε να τον μετρειάσουμε σε ένταση και διάρκεια αν δεν του επιτρέψουμε να θεριεύει από το δικό μας κανάκεμα..
Ο χρήστης Caesar είπε…
H τέχνη να ζεις, είναι η πιο δύσκολη αλλά και η πιο ενδιαφέρουσα.
Ο χρήστης penny είπε…
Η τέχνη να ζεις είναι αυτή που προσπαθούμε Εσύ κι Εγώ και τόσοι άλλοι,να ζούμε καθε στιγμή Caesar,προσπαθώντας να ανασύρουμε την ουσία των πραγμάτων ,να αποκαλύψουμε την ομορφια και τη σοφία που κρύβεται στο κάθετί.Σαν ναναι ποίηση η κάθε μας μέρα..Οσο δύσκολο και νάναι..νομίζω πως είναι αν όχι ο μόνος ίσως ο πιό γοητευτικός δρόμος..

Δημοφιλείς αναρτήσεις