Φεστιβαλ Κινηματογραφου με ταινιες Φιλοσοφικού και Πνευματικού περιεχομένου


Με το σύνθημα «Where ‪#‎Art‬ meets ‪#‎Philosophy‬» & ένα κοινό όραμα, να καθιερωθεί ετησίως ως η μεγαλύτερη γιορτή πνευματικότητας & φιλοσοφίας στην Ελλάδα, η ομάδα των Surfers 4 Life σερφάρει ξανά δυναμικά...διοργανώνοντας το 1ο Athens Spirit Film Festival!
Ο ‪#‎Einstein‬ έλεγε πως «Kανένα θέμα δεν μπορεί να λυθεί από το ίδιο επίπεδο της συνειδητότητας που το δημιούργησε».
Με έναρξη την Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Φιλοσοφίας, & για 7 συνεχόμενες ημέρες, η πόλη αλλάζει την ‪#‎συνειδητότητα‬ της, μέσα από προβολές επιλεγμένων ταινιών, πνευματικού & φιλοσοφικού περιεχομένου, καθώς & με αναλύσεις από επιστήμονες, φιλοσόφους, συγγραφείς & ειδικούς σε θέματα πνευματικής ανάπτυξης & προσωπικής ενδυνάμωσης.
Άλλα δρώμενα που θα φιλοξενήσει το φεστιβάλ συμπεριλαμβάνουν ένα debate με θέμα «H ‪#‎πνευματικότητα‬ & η επιστήμη, συγκλίνουν;», μία ημερίδα για τις «συνοικίες φωτός», προϊοντική έκθεση, μουσικές, θεατρικές & άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, μία μεγάλη γιορτή & πολλές άλλες εκπλήξεις...
Σε μία περίοδο που η ‪#‎πίστη‬ & οι αξίες μας δοκιμάζονται, οι Surfers4Life συνεχίζοντας την ιστορία των επιτυχημένων διοργανώσεων & φεστιβάλ εθελοντικού & ανιδιοτελούς χαρακτήρα, έρχονται για μία ακόμη φορά να δημιουργήσουν μία καινοτόμο δράση που έχει ως στόχο τη θετική & ουσιαστική συνεισφορά στους συνανθρώπους μας, την ανύψωση της συνειδητότητάς μας καθώς & την εύρεση λύσεων στην καθημερινότητά μας.
Η συμμετοχή στο φεστιβάλ θα έχει συμβολικό κόστος, ενώ τα έσοδα από τη διεξαγωγή του θα διανεμηθούν απευθείας σε επιλεγμένες ΜΚΟ που εμπνέουν με το έργο τους στο χώρο της υγείας & της προσωπικής ανάπτυξης.
Πέμπτη 19 Νοεμβρίου & Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων - Technopolis City of Athens
Παρασκευή 20 Νοεμβρίου έως Τρίτη 24 Νοεμβρίου Art Factory - Τεχνοστάσιο
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες:
http://athensspiritfilmfestival.org/
Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νεότερα σχετικά με το φεστιβάλ μας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις