"Το Αίμα της Καρδιάς"

Νέα Σελήνη στους Ιχθείς

Δεν είμαστε αποκομένοι απο την ροή της Ζωής,του Πλανήτη, του Σύμπαντος.
Κάθε μας σκέψη , πράξη ή προβληματισμός, ακόμα κι αν νομίζουμε πως αφορούν και επηρεάζουν μόνον εμάς και τον μικρό κύκλο των ανθρώπων που συναναστρεφόμαστε,τελικά έχουν μεγαλύτερο και ευρύτερο αντίκτυπο. Είμαστε όλοι μέρη -μέλη ενός Παγκόσμιου Ιστού και κάθε στιγμή επηρεάζουμε ο ένας τον άλλον.
Παραθέτω λίγα αποσπάσματα από ένα Κείμενο που έλαβα σήμερα το πρωί ,ημέρα της Νέας Σελήνης.Ενα κείμενο που Φώτισε την Ημέρα μου,μου έδωσε τροφή για απαντήσεις, και κυρίως μου Υπενθύμησε την αναγκαιότητα για Καθαρότητα της Καρδιάς!

"Δύο πράγματα εκδηλώνονται όταν ο πνευματικός κραδασμός είναι εξαιρετικά ισχυρός.Ολες οι καλές εφέσεις και οι συγχρονισμένοι υψηλοί κραδασμοί διεγείρονται και δεύτερο,διεγείρονται ακόμα και όλα όσα αποκαλούμε ¨κακό."
...Ολα εξαρτώνται απο την ικανότητά μας να συλλαμβάνουμε την εσώτερη έννοια όλων των γεγονότων...Η διεύρυνση της Συνείδησης πρέπει να είναι μια συνεχώς αυξανόμενη πρακτική εμπειρία.
Είμαστε άραγε αρκετά δυνατοί να βλέπουμε την θλίψη του κόσμου,την καταστροφή
και όμως να μένουμε χαρούμενοι?
Μπορούμε να είμαστε συνέταιροι στο έργο της προώθησης της εξέλιξης της Φυλής και να βλέπουμε την αναγκαιότητα τής δυσχέρειας και της πειθάρχησης
και όμως να κινούμαστε για να αποκόψουμε την παλίρροια της θλίψης?
...Η μισοκερδισμένη νίκη,οι μέρες που βιώθηκαν με κάποιο μέτρο επιτυχίας,όμως με ένα ανεπίτευκτο ιδεώδες,η εξάντληση σώματος και ψυχής, όταν η ματαιότητα του κάθετί, ακόμα και της Υπηρεσίας,φαίνεται το μόνο εμφανές πράγμα , οι εβδομάδες και οι μήνες της προσπάθειας και του αγώνα εναντίον των φαινομενικά ανυπέρβλητων πιθανοτήτων,εναντίον της τρομαχτικής ισχύος των δυνάμεων της εξέλιξης εναντίον της βρυχώμενης παλίρροιας της άγνοιας του κόσμου.Ολα είναι γνωστά.
Το Κάρμα του κόσμου μας ,τυλίγει Ολους αυτήν την εποχή.
Παρηγορηθείτε απο την διαβεβαίωση οτι η Αγάπη κυβερνά τα Πάντα!
Αν ποτέ δοθεί στον κόσμο, απόδειξη γιά το υποκειμενικό βασίλειο της πραγματικότητας ,αυτή θα αγοραστεί με το "αίμα της καρδιάς ,γιατί μόνο στο "αίμα της καρδιάς' μπορεί να αποκτηθεί με ασφάλεια η Δύναμη και να χρησιμοποιηθεί συνετά.
...Η εμπέδοση και η εφαρμογή των αληθειών που έγιναν αισθητές,είναι μιά μακρόχρονη διαδικασία.Μοιάζει με την εκτέλεση μιάς πρόσθεσης,αριθμό με αριθμό,γραμμή με γραμμή προχωρούν οι πράξεις ,μέχρι να βρεθεί η απάντηση.
...Παράλληλα με την επίδραση άλλων διανοιών,ο κραδασμός του καθενός,
χορδίζεται σε διαρκώς ανώτερα πεδία και έτσι διαχέεται νέα Ενόραση και νέες εκτάσεις Αλήθειας.
Το όφελος της Μονάδας αντανακλά στο Σύνολο!
Γι αυτό το λόγο, ο καθένας μας χρειάζεται να αφιερωθεί στο έργο της Λύτρωσης.
Οι προσωπικότητες αξίζει να κατασταλούν,να αναπτύξουμε αβλάβεια σκέψης ,λόγου και έργου.
Μέσα απο το πόνο και μαθαίνοντας να χρησιμοποιεί την δύναμη της διάκρισης,ο ανθρωπος προχωρεί σταθερά στην Ελευθερία και την έκφραση της Αγάπης."
Γιατί μόνο η Αγάπη και η Καθαρότητα της Καρδιάς, μπορεί να κατευθύνει την Δύναμη ,σε Ορθή Δράση.
Αλίκη .Α. Μπέιλη
Πραγματεία επί της Λευκής Μαγείας

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Υπέροχο κείμενο και απόλυτα επίκαιρο,αν λάβουμε υπόψιν μας ότι η πρώτη έκδοση έγινε το 1934!!Αν μου επιτρέπεις Πέννυ να προσθέσω ότι ο πρωτότυπος τίτλος είναι:"Initiation Human and Solar"
Ο χρήστης penny είπε…
Σ ευχαριστώ για την παρέμβαση .Ετσι ακριβώς είναι .Τα σπουδαία βιβλία και κείμενα είναι πάντα διαχρονικά ..

Δημοφιλείς αναρτήσεις