Tαξίδι μέσα στη Σιωπή...

Ενα Ταξίδι ζητώ μακρυνό
απαλλαγμένο απο πυξίδες και ενοχές..
Ενα Ταξίδι
με οδηγό μόνο τους ρυθμούς της Καρδιάς..
Ταξιδιώτισα θέλω να γίνω
αγνή, άφοβη , ανυπεράσπιστη, αληθινή
Να μην ξέρω που πάω
να μη μ ενδιαφέρει να αφήσω ίχνη
να δώσω στίγμα
να περιγράψω με λέξεις
ή να γράψω τραγούδια
για το Ταξίδι αυτό..
Γιατί
Ολα θα ταξιδεύουν μαζί μου
κι αυτά που γνωρίζω
κι αυτά που αγνοώ..
Ολα θα υπάρχουν
χωρίς κανένα να θέλει να ξεχωρίσει
χωρίς να επιθυμεί να προβληθεί...
Μέσα σ αυτήν την Ενωση
Ολα Απλά Υπάρχουν...
Το Ανεκπλήρωτο
θορυβεί...
το Ανεκπλήρωτο ζητά κάπου να φτάσει..
Μέσα στην Πληρότητα
Ολα Σιωπούν
Ολα Γνωρίζουν
Ενα Ταξίδι ζητώ
μέσα στη Σιωπή...

Σχόλια

Ο χρήστης Caesar είπε…
Ταξιδεύεις και με τις λεξεις μόνο, σαν όχημα που είναι έτοιμο κάθε στιγμή, να σε μεταφέρει όπου γράφει. Εσύ διαλέγεις τις λέξεις και τους προορισμούς ταυτόχρονα. Σαν άλογα που σέρνουν τα όνειρά σου ακόμη πιο μακρυά. Να τις εμπιστεύεσαι γιατί είναι δικές σου. Να τις ακολουθείς γιατί είναι η έμπνευσή σου. Κι αν μπορείς να τις μοιραστείς με άλλους...
Ο χρήστης penny είπε…
Eχεις απόλυτο δίκιο Caesar σε όσα λές.Αλλωστε γι αυτό είμαστε εδώ,χρησιμοποιώντας τις λέξεις προαπαθούμε να εκφράσουμε όσα σκεπτόμαστε και νοιώθουμε και να τα μοιραστούμε.Σ αυτό το κείμενο προσπάθησα να εκφράσω κατι άλλο ,κάτι που ενοιωσα για λίγο..
(παλι τη γραφή χρησιμοποιώ να το μεταδώσω..)
Θα με ενδιέφερε λοιπόν μια αναφορά όχι τόσο στο προφανές αλλά στο μη προφανές που προσπαθώ να μεταδώσω και να μοιραστώ..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Διαβάζοντας το κείμενο προσπάθησα να καταλάβω τι θέλει να πεί ένας άνθρωπος που είναι μέσα στις λέξεις ,μέσα στην γραφή..Μήπως αυτό που περιγράφεται είναι κάτι στο οποίο όλοι θα μετέχουμε όταν θα μπορούμε να επικοινωνούμε σ ένα άλλο επίπεδο..σ αυτό ίσως που περιγράφεται σαν πληρότητα..
Ο χρήστης penny είπε…
Ευχαριστώ για την προσέγγιση .Κάτι τέτοιο θέλω να πω .Κάτι που δεν ξέρω αν θα βιώσουμε ποτέ σαν ανθρωπότητα συνολικά αλλά που ο καθένας μας ίσως έχει αιστανθεί κάποιες στιγμές :το μυαλό να τρέχει να εκφραστεί με λέξεις και κάτι "αλλο" σαν να μας λεει ότι οι λέξεις δεν χρειάζονται να μας παρακινεί να σιωπήσουμε..

Δημοφιλείς αναρτήσεις