Terry Land Ενας Μαγευτικός Τόπος για Αξέχαστες διακοπές..


 η


Το κτήμα Terry Land είναι ένα ειδυλλιακό αγρόκτημα 60 στρεμμάτων, μέσα σε μιά καταπράσινη κοιλάδα...Απέχει 10 λεπτά απο την Πόλη της Αμαλιάδας και 5 λεπτά απο το χωριό Καρδαμάς
του Νομού Ηλείας στην Πελοπόννησο.

Διαθέτει 4 ξενώνες των, 2, 3 και 4 κλινών ,  εκ των οποίων οι 2 είναι 25 τμ και οι άλλοι 2 , 40 τμ , όλοι επιπλωμένοι με υψηλή αισθητική και ανέσεις (προσωπικό μπάνιο, κλιματισμό, τηλεόραση,internet σε όλους τους χώρους ,σίτες )
            
.Οι ξενώνες των 25 τμ εξυπηρετούνται απο μιά ανεξάρτηση κλιματιζόμενη κουζίνα-τραπεζαρία  και καθιστικό 40 τμ για κοινή χρήση.
Οι ξενώνες των 40 τμ έχουν δική τους ανεξάρτητη κουζίνα.

Σε μία απέραντη έκταση απο γκαζόν και δένδρα
( πλατάνια, πεύκα, κυπαρίσσια, φοίνικες, ευκάλυπτοι ) θα χαλαρώσετε στα άνετα διαμορφωμένα δροσερά καθιστικά ,κατά την διάρκεια της καυτής ημέρας   ή του μαγευτικού ηλιοβασιλέματος..

Στον κεντρικό χώρο μεταξύ των ξενώνων , μπορείτε να κάνετε μιά απολαυστική βουτιά στην πισίνα   διαστάσεων 6 μ ×15 μ , ή ακόμα και ένα νυχτερινό μπάνιο , κάτω απο τον έναστρο ουρανό. ..Κοντά στον καταράκτη  , κάτω απο τα πεύκα  του λόφου , θα ακούσετε το κελάρισμα του νερού και θα ανακαλύψετε γωνιές και σημεία για ξεκούραση και ηρεμία.
Αν βρεθείτε κοντά μας,  κατά τα τέλη Αυγούστου και θέλετε , μπορείτε να συμμετέχετε στο μάζεμα των σταφυλιών  απο τον αμπελώνα μας ( τρύγο ) και στην δημιουργία του  κρασιού

Η ατμόσφαιρα στο κτήμα την ημέρα αλλά και την νύχτα , είναι τόσο μαγευτική έτσι ώστε θα  θέλετε να μείνετε κοντά του...
Αν παρόλα αυτά επιθυμήσετε τα " εγκόσμια "...σας πληροφορούμε ότι το αγρόκτημα απέχει μόνον 6 χλμ απο τις ωραιότερες παραλίες με άμμο , όπως Κουρούτα , Αγ Μαρίνα ή Παλούκι, όπου μπορείτε να χαρείτε την θάλασσα και την έντονη  νυχτερινή ζωή...

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε την Αρχαία Ολυμπία 40 χλμ ,  το Μεσαιωνικό κάστρο Χλεμούτσι στην Κηλλήνη, το παραδοσιακό λιμάνι Κατάκολο ή να  παρακολουθήσετε παραστάσεις στο Θέατρο Φλόκα στην Ολυμπία.
Επίσης μπορείτε να πάρετε το καράβι απο το Κατάκολο και να περάσετε για μια μονοήμερη εκδρομή στην Ζάκυνθο ή στην Κεφαλλονιά.

Το σίγουρο είναι οτι η παραμονή σας στο αγρόκτημα μας , θα σας μείνει αξέχαστη!
Εσείς και τα παιδιά σας , μπορείτε να έχετε μια μοναδική εμπειρία επαφής με την Φύση  κάτι  που τόσο έχουμε όλοι στερηθεί στις μεγαλουπόλεις όπου ζούμε...

τηλ επικοινωνίας 6944384428

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις