Terry Land Ενας μαγευτικός τόπος... για αξέχαστες διακοπές....







Το κτήμα Terry Land είναι ένα ειδυλλιακό αγρόκτημα 60 στρεμμάτων, μέσα σε μιά καταπράσινη κοιλάδα...Απέχει 10 λεπτά απο την Πόλη της Αμαλιάδας και 5 λεπτά απο το χωριό Καρδαμάς
του Νομού Ηλείας στην Πελοπόννησο.

Διαθέτει 4 ξενώνες των, 2, 3 και 4 κλινών ,  εκ των οποίων οι 2 είναι 25 τμ και οι άλλοι 2 , 40 τμ , όλοι επιπλωμένοι με υψηλή αισθητική και ανέσεις (προσωπικό μπάνιο, κλιματισμό, τηλεόραση,internet σε όλους τους χώρους ,σίτες )
           
.Οι ξενώνες των 25 τμ εξυπηρετούνται απο μιά ανεξάρτηση κλιματιζόμενη κουζίνα-τραπεζαρία  και καθιστικό 40 τμ για κοινή χρήση.
Οι ξενώνες των 40 τμ έχουν δική τους ανεξάρτητη κουζίνα.

Σε μία απέραντη έκταση απο γκαζόν και δένδρα
( πλατάνια, πεύκα, κυπαρίσσια, φοίνικες, ευκάλυπτοι ) θα χαλαρώσετε στα άνετα διαμορφωμένα δροσερά καθιστικά ,κατά την διάρκεια της καυτής ημέρας   ή του μαγευτικού ηλιοβασιλέματος..

Στον κεντρικό χώρο μεταξύ των ξενώνων , μπορείτε να κάνετε μιά απολαυστική βουτιά στην πισίνα   διαστάσεων 6 μ ×15 μ , ή ακόμα και ένα νυχτερινό μπάνιο , κάτω απο τον έναστρο ουρανό. ..Κοντά στον καταράκτη  , κάτω απο τα πεύκα  του λόφου , θα ακούσετε το κελάρισμα του νερού και θα ανακαλύψετε γωνιές και σημεία για ξεκούραση και ηρεμία.
Αν βρεθείτε κοντά μας,  κατά τα τέλη Αυγούστου και θέλετε , μπορείτε να συμμετέχετε στο μάζεμα των σταφυλιών  απο τον αμπελώνα μας ( τρύγο ) και στην δημιουργία του  κρασιού

Η ατμόσφαιρα στο κτήμα την ημέρα αλλά και την νύχτα , είναι τόσο μαγευτική έτσι ώστε θα  θέλετε να μείνετε κοντά του...
Αν παρόλα αυτά επιθυμήσετε τα " εγκόσμια "...σας πληροφορούμε ότι το αγρόκτημα απέχει μόνον 6 χλμ απο τις ωραιότερες παραλίες με άμμο , όπως Κουρούτα , Αγ Μαρίνα ή Παλούκι, όπου μπορείτε να χαρείτε την θάλασσα και την έντονη  νυχτερινή ζωή...

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε την Αρχαία Ολυμπία 40 χλμ ,  το Μεσαιωνικό κάστρο Χλεμούτσι στην Κηλλήνη, το παραδοσιακό λιμάνι Κατάκολο ή να  παρακολουθήσετε παραστάσεις στο Θέατρο Φλόκα στην Ολυμπία.
Επίσης μπορείτε να πάρετε το καράβι απο το Κατάκολο και να περάσετε για μια μονοήμερη εκδρομή στην Ζάκυνθο ή στην Κεφαλλονιά.

Το σίγουρο είναι οτι η παραμονή σας στο αγρόκτημα μας , θα σας μείνει αξέχαστη!
Εσείς και τα παιδιά σας , μπορείτε να έχετε μια μοναδική εμπειρία επαφής με την Φύση  κάτι  που τόσο έχουμε όλοι στερηθεί στις μεγαλουπόλεις όπου ζούμε...

τηλ επικοινωνίας :6944384428

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις